Producenter

Markedsledende vifte af herresmykker. Du kan finde smykker til mænd i alt fra trendy design til klassisk elegant. Med MisterBling, får du altid overkommelige. Oplev kvalitet smykker i alle vores kategorier såsom halskæder, armbånd, ringe og øreringe. Hvad er din stil? Hvilken smykker er det rigtige for mig? Der kan være mange spørgsmål, før du køber smykker, men stoler på din tarm instinkt. Aldrig være bekymret for, at det vil være forkert, fordi du altid har 30 dage ret. Med MisterBling du kan købe mænds smykker sikkert og forsvarligt.

Hvad der er for meget eller for lidt, når det kommer til mænd og smykker? Hvordan finder du din stil af herresmykker? Fra smyckelös til Mr. T-stil er et stort skridt. Et skridt kun få tager. Mange ønsker ikke at "holde ud" for meget. Men hvordan kan en mand og derefter supplere deres stil af smykker, som slags mænd armbånd og halskæde mænd og mænds ringe?

 

Materialevalg

Mænd kan stereotypically ses som mere maskulin, kraftigt bygget og "hårdere" end kvinder. Er det det udseende, du ønsker, og skabe billedet af "han-han" kræves udvælgelsen af ​​mørkere, hjertelig metaller og materialer. Som for metaller, kobolt, sølv, stål og titanium, der giver et strejf af stil uden at være for flotte eller feminint. Disse metaller får et ekstra løft af

Hvis man leder efter noget ikke-metalliske, der er læder, mørke sten, og selvfølgelig, mørkere træ gode mænds smykker til dig. Kvinder har hvide silke og flimrende perler at fremhæve sin pæne side, til smykker til mænd være tungere og mere robuste til at forbedre hans maskuline image. Dette kan opnås ved noget så simpelt som i manchetten stål eller sølv.

 

Style på herresmykker

Når givet materiale skal du matche smykkerne med din mode stil. Lad din armbånd hængende løst. Det bør ikke være for stramt og snige om. Heller lad dine smykker være for tynd. Det giver et mere feminint look. Dybest set, små armbånd og tynde kæder gør det synes som om, du er iført din mors smykker. Det betyder ikke, at du skal bære Mister T kæder. For mænd, der ønsker en mere neutral halskæder, anbefaler vi en bredde på 4-6 mm og en længde på 51 til 61 cm.

 

Hvordan mænd bære deres smykker

Valg af smykker til mænd kan være en skræmmende opgave uden den rette vejledning, men at følge disse enkle forslag vil give dig mulighed for at supplere det tøj du lægger på din anden! Så de centrale punkter at huske på og spørge dig selv, når du har besluttet at rykke dit udseende er som følger:

 

1. Start med at købe et smykke ad gangen, indtil du finder en stil, der passer dig.

2. Sørg for, at design ikke er for klistret og magtfulde (Hvis du ikke kan lide street style)

3. Sørg for, at design passer både dit udseende og livsstil.

4. Spørg din kæreste / kone, hvis det ser godt ud på dig? Spørg om råd!

 

At finde de rigtige mænds smykker kan være svært, men det er virkelig alt om individuelle stil og hvad du er komfortabel i. Den perfekte armbånd eller halskæde kan være et godt inslitet tilbehør, i mange år, som er blevet en del af vores identitet.

Herresmykker  There are 1189 products.

  • filer på en række:
Showing 1 - 12 of 1189 items

2017 mest populære skønhedsprodukter

Kendte mærker til priser langt under normal butik pris Se mere

Mest populära skönhetsprodukter 2017

Når du bliver træt af over-priste designer tøj...

dette er hvad du vil have

Se mere

Hot kategorier